MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net: uw online huisartsendossier.

Het portaal biedt, naast de mogelijkheid online een herhaalrecept aan te vragen (e-Recept) ook mogelijkheden voor een mail contact over uw medische vraag (e-Consult), het gedeeltelijk online inzien van uw dossier en het online maken van een afspraak (e-Afspraak).

Bekijk deze video op YouTube
of accepteer cookies om deze content hier te laden

Alle cookies accepteren

 

Nog geen dossier bij MijnGezondheid.net? Meld u aan!

Stap 1: Registratie

Hiervoor heeft u uw mobiele telefoonnummer en uw e-mail adres nodig. U kunt zich registreren door op onderstaande button te klikken.

Aanmelden MijnGezondheid.net

Stap 2: Contract

Vervolgens ontvangt u van ons een e-mail met informatie over uw eerste inlog. Hiervoor heeft u uw DigID met SMS functie of de DigID-app nodig. U geeft dan akkoord voor de gebruikersvoorwaarden.

Stap 3: Dossier beschikbaar

Tot slot ontvangt u na enkele dagen een bericht dat uw dossier met medische gegevens beschikbaar is gesteld door uw eigen huisarts. Tijdens vakanties van uw huisarts kan het wat langer duren voordat u dit bericht ontvangt.

Regel uw zorg wanneer het u uitkomt met MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week online uw zorgzaken regelen bij uw huisarts of apotheek.

Afspraken maken met uw huisarts

Maak online een afspraak met uw huisarts. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts te staan. U kunt de afspraak Betreft: tekst MGn/MedGemak voor op website 3/3 toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

(Herhaal)medicatie bestellen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Inzage medisch dossier

Via MijnGezondheid.net is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

o Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)

o Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)

o Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)

o Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels) o Overgevoeligheden en bijzonderheden

o Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

o Actueel medicatieoverzicht

Online vragen stellen

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net. (optioneel)

De app MedGemak

Met de app MedGemak heeft u 24/7 inzicht in uw zorgzaken via uw smartphone of tablet. De app MedGemak beschikt over onderstaande functionaliteiten:

o Veilig en snel inloggen via een 5-cijferige code

o Online medicatie bestellen

o Handige inneemwekker instellen

o Online afspraken maken

o Maak online een afspraak met uw huisarts

o Bericht sturen met bijlage