Inschrijven

Inschrijven

Woont u in Didam en bent u op zoek naar een huisarts?

Woont u in Didam binnen postcodegebieden 6941 en 6942 en bent u op zoek naar een huisarts? Iedere vier maanden is één van de huisartspraktijken geopend voor nieuwe patiënten. Voor verdere informatie verzoeken wij u telefonisch contact op te nemen.

Heeft u familieleden die in Didam komen wonen op het zelfde adres als uzelf?

Dan zijn zij welkom bij ons in de praktijk.

Wilt u van huisarts veranderen binnen Didam? Bespreek dit dan met uw huidige huisarts. Uw huisarts stelt een gesprek over een overstap zeer op prijs. Een overstap binnen Didam gaat altijd in samenspraak met zijn/haar collega-huisarts.

Was u eerder bij ons patiënt en wilt u toch weer bij ons in de praktijk worden ingeschreven? Neemt u dan telefonisch contact met ons op. Dit gaat altijd in overleg met dokter Negenborn en dokter Seesing.

Heeft u telefonisch contact gehad met onze praktijk en de assistentes hebben aangegeven dat u zich in kan schrijven vind u hieronder het inschrijfformulier. Het liefst hebben we dat u aan de balie komt omdat u meer informatie meekrijgt. Mocht dit lastig zijn dan mag onderstaand formulier uitprinten en inleveren bij de praktijk. Graag een ID/ paspoort kopie erbij.  U mag dan tevens bij uw vorige huisarts doorgeven dat u naar onze praktijk over gaat. 

download hier het inschrijfformulier

--- Dank!

Met vriendelijke groet,